Verdien uw veranda terug

Serre Advies Nederland

Specialist maatwerk serres

Serre Advies Nederland is onafhankelijk adviseur en specialist in maatwerk serres. Wij begeleiden uw woonwens van idee tot realisatie. De medewerkers en partners van Serre Advies Nederland zijn al vele jaren actief in de branche en hebben daardoor veel ervaring en kennis van serrebouw.

Serre advies zorgt niet alleen voor een nieuwe serre, maar verzorgt het hele traject van voorbereiding tot realisatie. Vanaf uw woonwens, de bouwtechnische tekeningen, de vergunningaanvraag tot de bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals fundering, elektra, verwarming, stukadoorswerk en airco. U heeft nergens omkijken naar. Bovendien zorgt ons team van specialisten voor een snelle oplevering zodat u weinig hinder ondervindt van de verbouwing. Eindresultaat: uw serre van topkwaliteit met een uitgebreide garantie.

Serre Advies aanpak

Serre Advies begeleidt uw woonwens van idee tot realisatie:

1. Wij maken graag een afspraak om uw persoonlijke woonwensen te bespreken. Ter plaatse kunnen we direct uw mogelijkheden doornemen en toelichten.

2. Na het persoonlijke gesprek werken wij uw op maat gemaakte serre uit in een ontwerpschets. Dit doen we in de vorm van een offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

3. Zodra het ontwerp naar wens is maken we een planning en starten we z.s.m. met de bouw. Serre Advies verzorgt de volledige begeleiding tijdens de bouw. Omdat u zo weinig mogelijk hinder van de bouw wilt ondervinden garanderen wij een snelle oplevering.

Wij verzorgen het ontwerp en de bouw van A tot Z met ons eigen team van specialisten. Het resultaat: serres van topkwaliteit waarop wij uitgebreide garantie bieden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

: Serre-advies Nederland
: Serre-advies Nederland
: Serre-advies Nederland