Verdien uw veranda terug

Solarlux Glazen Vouwwanden

Volledige openheid

Een vouwwand (eigenlijk vouw-schuif pui) biedt u de mogelijkheid om grote glasoppervlakken helemaal te openen zodat, in tegenstelling tot een gewone schuifpui, geen glasbarrières blijven staan. Dit geeft onder andere de mogelijkheid om van uw serre een overdekt terras te maken en van uw balkon een serre. De openstaande vouwwand biedt al vroeg in de lente de mogelijkheid om buiten te zitten.

Onze glazen vouwwanden bieden een:

  • Maximale gevelopening
  • Optimale isolatie
  • Eenvoudige bediening
  • Hoge inbraakwerendheid

 

Serre-advies Nederland werkt alleen met vouwwanden van Solarlux, de onbetwiste specialist op dit gebied. Het eindresultaat is daar dan ook naar! Solarlux heeft voor praktisch elke situatie wel een vouwwand. Hieronder een kleine opsomming van de beschikbare types en hun toepassing:

 

SL 25: Volglas vouw-schuifpui, zeer geschikt als windvanger op een balkon of onder een veranda. Door het ontbreken van de vertikale kozijnstijlen blijft een vrij uitzicht gegarandeerd. Voorzien van een verstelbaar aluminium bovenprofiel

SL 35: OngeÏsoleerde aluminium vouwwand met smalle kaderprofielen. Kan worden voorzien van schoonmaakbeslag, waardoor de vouwwand op een balkon vanaf het balkon schoongemaakt kan worden.

SL45: OngeÏsoleerde aluminium vouwwand, uitgevoerd als bovenhangende systeem. Deuren mogelijk tot een afmeting van 1100x2500. Wordt veel in de Horeca en ongeÏsoleerde serres toegepast.

SL60: GeÏsoleerd aluminium systeem met volgeschuimde profielen. De meest toegepaste vouwwand in serres. 

SL70: De moeder aller vouwwanden. Is de eerste vouwwand die door Solarlux in produktie werd genomen. Sinds de invoering uiteraard vele malen verbeterd. De vouwwand heeft een meelopende tussenstijl. Hierdoor is de maximale maat 1000x3500 per deur !

SL80: GeÏsoleerd aluminium systeem met een zeer slank uiterlijk. Deurafmeting maximaal 1100x2400.

SL 82: De SL 80 is uitgevoerd als type waarbij aan de buitenzijde het glas over de aluminium profielen wordt gemonteerd, waardoor aan de buitenzijde geen aluminium profielen zichtbaar zijn.

SL 66: Houtenvouwwand, verkrijgbaar in vele gelamineerde houtsoorten. De afwerking is subliem.

SL 67: Hout-aluminium vouwand, met het beste uit 2 werelden: Binnenkant sfeervol hout, buitenkant onderhoudsarm aluminium.

SL 97: Hout-aluminium vouwwand, geschikt voor 3 voudige beglazing. Wordt toegepast in 0 energie huizen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

: Serre-advies Nederland
: Serre-advies Nederland
: Serre-advies Nederland