Verdien uw veranda terug

Balkonbeglazing

Comfortabel wonen

Iedereen streeft naar optimaal wooncomfort, ook op het balkon. 's Zomers bij mooi weer is het een fijne plek om te vertoeven. Echter bij de minste wind, regen of kou kan het zeer onaangenaam zijn.
Het balkon zou dan afsluitbaar moeten zijn, maar waarmee? In veel situaties moet rekening worden gehouden met de architectuur van het gebouw, opening- en schoonmaakmogelijkheden, windbelasting, enzovoort.

Wij hebben de oplossing!
Uw balkon wordt een belevenis met de wegklapbare balkonbeglazing van Solarlux, of met de door ons zelf geproduceerde Panorama schuifelementen. Stelt u zich eens voor; uw balkon het hele jaar te gebruiken, meubels en planten niet meer onderhevig aan weersinvloeden, optimale warmte- en/of geluidsisolatie, vergroting van uw woonruimte en nog veel meer voordelen.

U kunt zich voorstellen dat een balkon waar iemand een woonkamer van wil maken een totaal andere benadering eist dan een balkon dat alleen een windvrije plek moet worden. Wij nodigen u daarom van harte uit uw wensen en eisen met ons te bespreken, zodat we de beste oplossing kunnen bepalen.

Naast uw eigen wensen en eisen heeft u ook te maken met de Vereniging van Eigenaren, de architect van het gebouw en de Gemeente. Serre-advies Nederland verzorgt indien gewenst het hele traject.

Naast het aandragen van de beste oplossing hebben we ook veel ervaring met de montage van balkonsystemen. Dit is millimeterwerk! We kijken er naar uit u binnenkort meer te mogen vertellen over onze producten...

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

: Serre-advies Nederland
: Serre-advies Nederland
: Serre-advies Nederland